Thirrje për pak

ENET përdor për prerje teknologjinë Voice-over-IP për të ofruar abonentëve një inovative, me metrazh të pasur dhe me kosto alternativë efektive në shërbimet e telefonisë tradicionale. Duke përdorur një lidhje ekzistuese broadband, ENET mundëson abonentë për të bërë dhe marrë telefonata, ndërsa kursente paratë.
Në të njëjtën kohë, abonentët e shërbimit ENET e telefonit duhet fleksibilitet për të marrë thirrje kudo në botë nga thjesht duke marrë pajisjet e tyre Tornado M10 (që vjen me shërbimin) ndërsa udhëtonte dhe mbylljen e tyre në çdo lidhje broadband.
Përveç lëvizshmëri dhe fleksibilitet, shërbimi ENET e telefonit gjithashtu ofron funksionalitetin e një zyre tipike IP Centrex / sistem PBX me karakteristika si thirrje-për-mbajnë, e quajnë-transferimit, 3-rruga e quajtur, zëri etj E fundit por jo më pak, abonentët nuk kanë nevojë për aftësi të veçanta teknike të gëzojnë shërbimin telefoni, si ajo ofron një të vërtetë plug-and-play përvojë. Çdo abonent ENET ka një numër (extension) që mund të quhet me dy faza formimi i numrit.
Për t'i telefonuar një pajtimtar nga jashtë rrjetit, Numbers Access do të paraqesë një Ton Dial dytë në të cilën pikë extension mund të dialed.

Nga SHBA: Subscriber për thirrjet parapagues nuk kërkojnë Access Numri dhe janë të lirë.