FAQ - Pyetjet me te Shpeshta


Çfarë është shërbimi nga ENET?


VRiver.com është ofruesi kryesor i IP TV, Video-on-Demand, Pay-per-View, Audio-on-Demand, radio dhe zë tjetër, video dhe shërbimet e të dhënave të ofruara për të abonentëve mbi lidhjet broadband. Çfarë dallon IPTV.com nga ofruesit e tjerë të shërbimeve është se teknologjinë tonë të avancuar na lejon për të ofruar shërbime drejtpërsëdrejti në ekranet televizive dhe / ose sistemet Kryesore Argëtim të abonentëve tanë.


A kam nevojë për një kompjuter për të shfrytëzuar shërbimet nga ENET?


Jo ju nuk e bëni. Kur ju regjistroheni për shërbimin që ne do të ju dërgoj një pajisje e vogël që priza në lidhjen tuaj broadband (si DLS, LAN, WiFi ose cable) dhe lidhet me vendosur tuaj televizive dhe / ose të sistemit argëtim në shtëpi. Për më tepër një televizor dhe / ose në shtëpi argëtuese sistem ju nuk keni nevojë ndonjë pajisje shtesë të gëzojnë shërbimet tona.


Çfarë është set-top-box?


Një kuti set-top është një pajisje që kthen sinjal dixhital në audio dhe / ose video përmbajtje dhe ia dorëzon atë një televizor dhe / ose të sistemit argëtim në shtëpi. Si një kuti set-top për ofrimin e shërbimeve të saj, IPTV.com përdor M10 Digital Qendrën e Tornado Media. Tornado M10 merr pako të dhënave nga një lidhje broadband si DSL, LAN, WiFi ose cable, konverton ato në rrjedhat audio ose video të cilat ai jep në ekranet televizive dhe apo sistemet e argëtim në shtëpi të abonentëve tanë.


A do të ndërhyjë shërbimi nga ENET me DLS time apo modem?


ENET Zëri Rrugët e shërbimit dhe video të dhënat e së bashku me të dhënat e rrjetit lokal. Kështu, ju mund të gëzojnë shërbimet tona dhe të përdorni kompjuterin tuaj për të hyrë në internet në të njëjtën kohë. ENET përdor teknika të avancuara audio dhe video compression për të minimizuar trafikun e të dhënave të nevojshme për të ofruar shërbimet e saj dhe maksimizuar bandwidth në dispozicion për nevojat tuaja të tjera. Ne rekomandojmë, megjithatë, që ju të kufizojnë përdorimin downlink (p.sh. kufi e shkarkimit të dosjeve të mëdha), duke shijuar përmbajtjen Bandwidth intensive të tilla si video.


A ka ndonjë dallim në duke përdorur DSL ose Cable modem kur përdorni ENET? Cilin rekomandojmi që të përdorim?


Të dy DSL dhe kabllo modems ofrojnë bandwidth të mjaftueshme për të mbështetur shërbimin ENET. Ju mund të përdorni ose një sa kohë që ajo mund të mbështesë 1.5 Mbps trafikut.


A ka një kontratë vjetore


Jo, nuk ka afat-angazhim me shërbim ENET.Abonim rinovohet automatikisht në baza mujore. Ju mund të anulluar abonimin tuaj në çdo kohë nga prerjet në llogarinë tuaj dhe zgjedhjen Anuloje opsionin e abonimit.


Ku është në dispozicion?


ENET është një shërbim të gjithë botën. Ju mund të regjistroheni për të dhe e përdorin atë nga çdo vend me qasje broadband internet.


Cila është periudha minimale per tu abonuar?


ENET ofron abonim mujor në shërbimet e tij. Abonimet rinovojë automatikisht në fund të çdo muaji nëse nuk anulohet nga pajtimtari.


Si mund të paguar?


ENET pranon pagesa me kartë krediti nga Visa, Master, dhe Discover. Ne gjithashtu mund të pranojë kontrolle, urdhëra para dhe metoda të tjera alternative të pagesave. Nëse ju do të donte të përdorin metodat alternative, ju lutem sales@enet.al për më shumë informacion.


Si mund të regjistrihem?


You can sign up online at www.IPTV.com.


Si mund të kontrolloj llogarinë time?


Pasi të jeni futur në faqen e internetit ENET, ju do të jetë në gjendje për të marrë informacion në lidhje me aktivitetin tuaj të llogarisë dhe bilancit.